Tanka Tanka doet mee aan de NRC Charity Awards 2013

Stichting Tanka Tanka,

Leuk dat jullie organisatie meedoet in de strijd om de NRC Charity Awards 2013! Het is nu zaak om jullie kansen op de publieksprijs te vergroten. En dat kan door jullie achterban te wijzen op de mogelijkheid om op de door jullie ingezonden advertentie te stemmen. Breng jullie deelname onder de aandacht door bijvoorbeeld een berichtje te wijden aan de NRC Charity Awards op julliewebsite of in een nieuwsbrief. Jullie kunnen ook jullie e-mail handtekening aanpassen om contacten aan te moedigen om te stemmen op jullie uiting. Om dat gemakkelijk te maken sturen wij hierbij banners, logo’s en een persbericht in verschillende formaten. Via de link http://www.nrccharityawards.nl/inzendingen/stichting-tanka-tanka komt iedereen direct terecht op nrccharityawards.nl bij jullie advertentie, zodat er meteen gestemd kan worden. Stemmen kan tot en met maandag 13 september 2013 12.00 uur.