Laatste nieuws van 2013 en een gezond 2014

Iedereen van harte bedankt voor het meedenken, helpen en sponsoren het afgelopen jaar. In Tanka Tanka gaat het soms goed en soms wat minder. Zeker is dat de patiƫnten een veel beter leven hebben. Een patiƫnt is in de suck-away gevallen omdat de constructie bij de bouw door Future in our Hands niet goed gemaakt is. Waterafvoer van de tank vergeten en veel te weinig beton gebruikt voor de afdekplaten. Hij is gelukkig gered en maakt het goed. Future in our Hands geeft nu niet thuis dus lieve mensen als jullie iets kunnen bijdragen in de kosten van de reparatie zou dat fantastisch zijn. Dit is momenteel ons grootste probleem, dan is er ook nog lekkage in de keuken en door high voltage van Nawec zijn pats alle lampen doorgebrand. Er is ook goed nieuws te melden. We hebben weer prima vrijwilligers, Maria (GGZ Eindhoven) zij heeft al soortgelijk werk in Kameroen gedaan, Dr. J. van Hooff en Joe uit Engeland. Zij gaan een gedegen trainingsschema opzetten.
Allemaal een gezond, mooi en probleemloos 2014 toegewenst.