Nieuwsbrief Maart 2016

In de afgelopen periode hebben we gelukkig door een aantal donaties de nodige reparaties kunnen laten uitvoeren onder het toeziend oog van Anna. De mannentoiletgroep is volledig gerenoveerd. Alle buizen ondergronds moesten worden vervangen door het zeer slecht geleverde werk van Future on het Hands tijdens de bouw. Onder het gebouw waar de watertanks van de vrouwenvleugel ligt, is een meer ontstaan omdat het water niet zoals het hoort in de tank kwam maar onder het gebouw, heel gevaarlijk. Alle douches in de vrouwenvleugel lekten en konden niet meer worden gebruikt. Ook hier de nodige reparaties. De gedoneerd zakken cement van Garcem komen geweldig van pas. Het bebouw met de Isoleer is klaar. Er zijn mooie hoge ramen gemaakt zodat er nu veel licht binnenkomt, het dak is gerepareerd en binnen is alles opgeknapt. Dank aan de kerstpakketten aktie van GGZ Parnassia (Jan en Bianca). Bij de wondverzorging is een onderzoektafels geplaatst (Lenny). Door de Wingsvrouwen is o.a. hun pensioenspot gedoneerd. Ook muskietengaas, kleding, matrassen, lakens, planfond fans, borden, jacks, slippers en een TV. Zij gaan ook een bootsale organiseren. Geweldig dat ook de vrouwen in Gambia zich inzetten voor Tanka Tanka. De oven is gebruiksklaar en de eerste broden zijn gebakken . Goedgekeurd door Anna. Dank aanLenny, Jan en Bavo. Speciaal Yaya met zijn gedegen vakkennis. Sue van boattrip voor Charity bedankt voor de donatie. Excuus als we niet alle donateurs genoemd hebben maar patienten, staf en Tanka Tanka Foundation zijn u zeer dankbaar.