Donatie “Wing” Gambia

Onder voorzitterschap van Joanna, vrouw van de British High Commissioner bestaat “Wing” nu ruim 3 jaar. Leden zijn 100 vrouwen die een bedrijf hebben of in Gambia werken.
Op uitnodiging mocht ik over Tanka Tanka Psychiatric Hospital vertellen en dat resulteerde in een grote inzameling van goederen en geld voor het Hospital. Miranda Nehme verzamelde onder andere veel in haar bedrijf. Ook is er een veiling gehouden van een geschonken schilderij, dat bracht veel op.

We kregen ruim 50.000 Dls bij elkaar wat besteed diende te worden aan 1 project in Tanka Tanka. De grootste wens van Wing was reparatie van alle ramen met sterk muskietengaas. Dus binnenkort zijn er 45 ramen muskieten proof. Mocht er nog iets over zijn wordt dat besteed aan plastic overtrekken voor matrassen.
Vrouwen van “Wing”namens de Staf, patiënten en Tanka Tanka Foundation van harte bedankt. Geweldig !!!!!