Nieuws van het bestuur van Tanka Tanka.

Nieuws van het bestuur van Tanka Tanka.
Elk jaar in de winter komt het bestuur van Tanka Tanka bijeen en bespreekt hoe de afgelopen periode gegaan is en maakt plannen voor het komende jaar.
Dit jaar blikten we wat verder terug en kwamen tot de conclusie dat de oorspronkelijke doelstelling van Tanka Tanka foundation ruimschoots behaald is. En dat was het bouwen van een kliniek voor de ruim 80 psychiatrisch patiƫnten van toen nog Campama in Banjul. De kliniek hebben we gebouwd dankzij de hulp van vele donoren en lieve vrienden. En na de bouw hebben we de kliniek overgedragen aan de Gambiaanse overheid. Sindsdien hebben we samengewerkt om de psychiatrie in Gambia en Tanka Tanka hospital te ondersteunen.
En nu na bijna 20 jaar vinden we dat het tijd is om onze activiteiten zoals we die deden te beƫindigen. De komende periode gaan we lopende activiteiten afbouwen en samen met de Gambiaanse overheid bespreken hoe we donoren en fondsen op ons pad met hen in contact kunnen brengen want extra fondsen blijven nodig om een goede psychiatrische zorg in Gambia te kunnen garanderen. We gaan zeker nog iets organiseren om alle donoren en vrienden te informeren en te bedanken want zonder jullie was dit allemaal nooit gelukt.
Op dit moment is onze secretaris in Gambia om alle partijen daar te informeren. Meer informatie volgt.