Sponsoracties

Het is ook mogelijk om een sponsor actie te organiseren voor Tanka Tanka.

Enkele voorbeelden van hoe anderen Tanka Tanka hebben geholpen zijn:

  • het ondernemen van de Amsterdam – Dakar race zoals de Westlandcruisers zo succesvol hebben gedaan.

  • enkele bedrijven hebben medewerkers de keuze gegeven om in plaats van een kerstpakket de geldwaarde van dit pakket te doneren aan Tanka Tanka zoals GGZ Noord Holland Noord en SenterNovem.
  • een sponsorloop te organiseren bijvoorbeeld met het lopen van het Pieterpad voor het goede doel, zoals de psychiatrische verpleegkundigen Toon Geurtjens en Geert van Lonen.
  • een benefiet avond te organiseren zoals de RunawayBrides hebben gedaan.

Een ander mooi voorbeeld is hoe patiënten van de Pompe Stichting taarten hebben gebakken en kunstvoorwerpen hebben gemaakt en deze hebben verkocht op hun jaarlijkse opendag. De opbrengst hebben zij geschonken aan Tanka Tanka.

Ook diverse acties van rotaries en lionsclubs zoals de lionsclub Scherpenzeel met hun kerstkaartenactie heeft mooie geldbedragen opgeleverd.

En tot slot zijn er bedrijven die bijvoorbeeld een percentage van hun winst willen schenken aan een goed doel, zoals Villa Uitzicht.

Wij denken graag met u mee als u een sponsoractie voor Tanka Tanka wilt organiseren. Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te verkennen: info@tankatanka.nl.